LICHTdag 2019

Datum: 
di, 17/09/2019 - 10:00 to 19:00
Waar: 
KU Leuven Technologiecampus Gent (Gebr. De Smetstraat 1, 9000 Gent – Gebouw B) met gratis parking binnen de campus

Op 17 september organiseert Groen Licht Vlaanderen vzw vanuit haar werking als Vlaamse cluster, de jaarlijkse LICHTdag 2019. Dit event vindt plaats op Technologiecampus Gent in samenwerking met het Laboratorium voor Lichttechnologie van KU Leuven en de leden van Groen Licht Vlaanderen.

Dit event wordt de uitgelezen kans voor eindgebruikers (industrie, overheid, projectbouw, KMO’s,…), bouwpartners (interieur- en architecten, studiebureaus, integratoren, installateurs,..), adviseurs (energie, preventie, facilitair, ICT, milieu, duurzaamheid…) en aanbieders van de verlichtingstechnologie om innovaties te ontdekken, hun kennis rond verlichting bij te schaven en om nieuwe contacten te leggen.  

Vanaf de namiddag loopt een keuzeprogramma met keynotes, parallelle lezingen, partner cases, een perceptietest en nog veel meer. Hierbij staan vooral de hot topics binnen verlichting op de agenda. Tijdens de koffiepauze wordt u blind gematcht en maakt u zo kennis met potentiele nieuwe partners/klanten.  Voor wie een volledig lichtbad wenst is er voor de die-hards in de ochtend een optioneel voorprogramma (beperkte groep). U kiest dan of voor een korte opleiding rond HCL, flikker, … Of u laat uw luxmeter controleren. Of u brengt een bezoek aan de vedette van het Laboratorium voor Lichttechnologie: de Nearfield goniofotometer. Of u beleeft zelf hoe een vernieuwende verlichtingstechnologie of een innovatief lichtontwerp werkt aan de hand van demonstraties en/of opstellingen binnen het Laboratorium voor Lichttechnologie.

Praktisch

Datum :
dinsdag 17/09/2019

Locatie :
KU Leuven Technologiecampus Gent (Gebr. De Smetstraat 1, 9000 Gent – Gebouw B) met gratis parking binnen de campus

Ontvangst
Vanaf 10.00u voor optioneel voorprogramma (met inschrijvingslimiet)
Vanaf 12.00u voor lunch
Vanaf 13.00u voor algemeen programma

Meer information en inschrijving op de website van het evenement.