Add new comment

32e NVvA-symposium 'Turbulentie: Nieuwe kansen, nieuwe uitdagingen'

Date: 
Tue, 09/04/2024 - 13:00 to Thu, 11/04/2024 - 18:00
Where: 
Woudschoten Conferentiecentrum, Woudenbergseweg 54, 3707 HX Zeist , NL

Het 32e NVvA-symposium
'Turbulentie: Nieuwe kansen, nieuwe uitdagingen'

Woensdag 10 en donderdag 11 april 2024 wordt het 32e NVvA-symposium georganiseerd op de vertrouwde locatie Woudschoten in Zeist.

We bevinden ons in een tijdperk waarin technologieën in een razend tempo evolueren, wat enorme mogelijkheden biedt voor ons vak. Binnen ons werkveld krijgen we steeds meer te maken met technologische ontwikkelingen en innovaties als robots/cobots, kunstmatige intelligentie (bijvoorbeeld ChatGPT), virtual reality, 3D-printen en nog veel meer. Deze ontwikkelingen hangen samen met (globale) uitdagingen zoals klimaatverandering, nieuwe materialen, de energietransitie en economische vooruitzichten.

Dit alles voltrekt zich in een hoog tempo en de verwachte impact is groot. Tegelijkertijd bieden ze zowel kansen als risico’s voor gezond en veilig werken. Wat betekent dit alles voor ons vakgebied en voor u als arbeidshygiënist? Het symposium zal u hierin nieuwe inzichten en tools geven, daarom nodigen wij u van harte uit!

Uiteraard is het ook weer een uitgelezen moment om oude bekenden te zien, nieuwe contacten te leggen, te genieten van de heerlijke barista-koffie en -thee en nog veel meer.

De ignite sessies zijn een vast onderdeel van het programma geworden, tien sprekers delen in slechts 5 minuten hun ervaringen uit het vakgebied.

Wegens het succes van vorig jaar zijn er opnieuw een drietal Professionele Bijscholings Cursussen met aansluitend avondprogramma incl. diner op dinsdag 9 april. Voor de PBC's geldt een minimaal aantal deelnemers van 6, het maximaal aantal deelnemers is 25. Meld je snel aan want vol = vol!

Naast de betrokkenheid en inspanning van veel van onze leden wordt het symposium mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren. Tijdens het symposium is er een ruime informatiemarkt. Hier kunt u zich laten bijpraten over nieuwe producten, diensten en opleidingen.

Heeft u zelf interesse om als sponsor op het congres aanwezig te zijn? Ook dat kan uiteraard. Neemt u dan contact op via symposiumcommissie@arbeidshygiëne.nl

Klik hier om het programma als pdf te downloaden.

Klik hier voor een overzicht van de algemene informatie (incl. prijzen).

Bekijk het programma op de website.

Programma Dinsdag 9 april 2024: de Professionele Bijscholings Cursus (PBC)  >>

Programma Woensdag 10 april 2024  >>

Programma Donderdag 11 april 2024  >>

Graag tot ziens in Woudschoten!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via symposiumcommissie@arbeidshygiene.nl.

Aanmelden symposium  >>

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.